Ugostiteljstvo

Najbolji program za vaš ugostiteljski objekat ili uslužnu delatnost

POS SECTOR je ugostiteljski program koji je napravljen od strane ugostitelja za ugostitelje. Naš program koristi više od 3800 korisnika u preko 15 zemalja sveta. 
Poseduje tri osnovna modula za rad i u skladu sa Vašim potrebama birate koji modul želite da koristite. Program se licencira na mesečnom nivou. Nemate ograničenja po pitanju ugovornih obaveza ili skrivenih troškova. Vrlo jednostavno – koristite program onoliko koliko Vama treba.

Tajna uspeha u ugostiteljstvu je u svakodnevnoj rutini. Pos sector je brz i jednostavan za upotrebu i daće Vašem osoblju više vremena da se posvete gostima. Sa Pos sector-om vaš biznis sigurno postaje lepa priča.

Izaberite jedan od tri paketa:

Lite

Odlično za sve uslužne delatnosti

19/MESEČNO
Izdavanje računa
Kompletna analiza i izveštaji

Standard

Odlično za restorane, kafiće, barove, fast food i picerije

29/MESEČNO
Izdavanje računa
Kompletna analiza i izveštaji
Rad po stolovima
Rad sa happy hour cenama
Normativi
Lager liste i magacinsko poslovanje

PROFESSIONAL

Napredni sistem za rad sa tabletima i kuhinjskim monitorom,

49/MESEČNO
SVE IZ STANDARD PAKETA
Rad u mreži
Mobilno naručivanje
Rad sa tabletima
Rad sa kuhinjskim monitorom
“Nakon više godina mučenja sa raznim programima, napokon smo pronašli nešto posebno. Osećaj kada radite, a alati Vas "ne koče" je neprocenjiv. Preporučio bih POS Sector svakom ozbiljnom ugostitelju..”
Rekli su o programu,
Srpsko Andrejevo Selo
“Vođenje magacina zna biti komplikovano i ugostitelji taj deo posla najčešće prepuste računovođama. POS Sector nas je oduševio svojom jednostavnošću u tom segmentu i uštedeo nam novac, vreme i živce.”
Rekli su o programu,
Maxi Food
”Tokom leta promet u lokalu je 8 do 10 puta veći nego zimi i bitno je ubrzati komunikaciju s kuhinjom. Uvođenjem tableta drastično smo smanjili vreme porudžbine. Čak su se i stariji konobari brzo naučili na njih i sada ne mogu bez tableta.”
Rekli su o programu,
Restoran Kanjon, Prijepolje