Termo rolne

termo rolne

Za pouzdan i dugotrajan rad Vaših uređaja, pobrinuli smo se da proizvedemo najkvalitetnije STALTEK rolne. Koristite kvalitetan potrošni materijal i to po vrlo povoljnim cenama i produžite vek trajanja Vašeg uređaja.
Voditi računa koji potrošni materijal koristiti jednako je važno kao i voditi računa kako se uređaj upotrebljava. Samim tim uređaj će duže trajati. Znate koliko je važno da imate pouzdanu fiskalnu kasu i niko ne bi želeo da Vam se pokvari baš u sred posla. Vreme potrebno za popravku je skuplje od same popravke. Novi Zakon ne propisuje mogućnost izdavanja pisanih računa dok je uređaj u kvaru, nego se objekat zatvara do popravke istog. To vreme, narviranje i poslovni gubitak, mnogo je skuplji od same popravke. Zato, kvar zbog korišćenja neadekvatnog jeftinijeg potrošnog materijala je mnogo skuplji nego da ste koristili preporučenu rolnu.

Šta smo mi uradili?

Mi smo napravili idealni odnos cene i kvaliteta.
Imamo preporuku od strane proizvođača fiskalnih uređaja za adekvatan potrošni materijal. Nudimo i mogućnost produženja garancije uz ugovor o snabdevanju termo rolnama.
Naše termo rolne su proizvedene od papira koji ne sadrži Bisfenol-A i bezbedan je za upotrebu, o čemu posedijemo i sertifikat.
Takođe posedujemo i sertifikat o stabilnosti termo zapisa 5 godina.
Garantujemo Vam tačnost dimenzija. Svaka rolna je obeležena pred kraj crvenom bojom (poslednjih 0.5 metara)

termo_rolne_04
Pakovanje Staltek termo rolne (57mm x 60m)
termo_rolne_05
Paleta Staltek termo rolni