Fiskalni uređaji

Pouzdani i sigurni uređaji najnovije generacije sa monogobrojnim mogućnostima, integrisan LPFR, integrisan čitač bezbednosnog elementa, on-line punjenje kase, slanje izveštaja na server, daljinska kontrola, režim fiskalnog štampača itd. i to sve po veoma povoljnim cenama. Proverite!!!

1 DP-25-a
CENA 22.990,00 + pdv

Fiskalna kasa sa integrisanim LPFR-om i čitačem Bezbednosnog elementa. Idalno rešenje za sve mini markete, pekare, mesare, i prodavnice mlečnih proizvoda,  voća i povrća… Jednostavna za upotrebu i sa novim funkcijama!

dp-150
CENA od 21.830,00 + pdv

Fiskalna kasa sa integrisanim LPFR-om i čitačem Bezbednosnog elenta. Idalno rešenje za sve mini markete, pekare, mesare, i prodavnice mlečnih proizvoda,  voća i povrća… Jednostavna za upotrebu i sa novim funkcijama!

wp-50-n

WP 50 MX

CENA: 23.490,00 + pdv

Novi model fiskalne kase. Laka zamena termo rolni, integrisan LPFR i čitač Bezbednosnog elementa. Pogodna za prodaju iz vozila, pijačne tezge i male uslužne delatnosti. Poseduje i bateriju za rad na lokacijama bez struje. 

blueCash

BlueCash 50

CENA: POZOVITE NAS!!!

Novi model fiskalne kase sa Adroid OS. Laka zamena termo rolni, integrisan LPFR i čitač Bezbednosnog elementa. Pogodna za prodaju iz vozila, pijačne tezge i male uslužne delatnosti. Integrisan barkod čitač i terminal za plaćanje platnim karticama. Poseduje i bateriju za rad na lokacijama bez struje. 

1 WP-500-a

WP 500 MX

CENA: POZOVITE NAS!!!

Fiskalna kasa sa integrisanim LPFR-om i čitačem Bezbednosnog elementa. Idealno rešenje za prodavnice mešovite robe svih formata. Laka zamena termo papira. Kvalitetna tastatura i veliki korisnički displej  Jednostavna za upotrebu i sa novim funkcijama!

1 FP-700-a

FP 700 MX

CENA od 32.990,00 + pdv

Novi model fiskalnog štampačasa ugrađenim LPFR-om i čitačem Bezbednosnog elementa. Laka zamena termo rolni i mogućnost biranja načina komunikacije sa poreskom upravom.

PA-5685_big_front_45-a

PA 5685

CENA: POZOVITE NAS!!!

POS računar sa više različitih konfiguracija i Windows 10 operativnim sistemom. Izdržljiv touch screen monitor namenjen za sve vrste restorana, barova, fast food i svih prodajnih mesta gde je pouzdanost i izdržljivost neophodna. 

TP-8017-1-a

TP 8017

CENA: 11.990,00 + pdv

Termalni printer sa mogućnošću biranja širine trake i mogućnošću biranja načina povezivanja sa Vašim računarom (USB/LAN/WiFi/RS232). Laka i brza zamena termo rolne.